PENTULAATIKKO

Meille on suunnitteilla Namulle pentue keväälle 2021, mutta tässä vaiheessa emme ota enää enempää kyselyitä kyseiseen pentueeseen.


Tavoitteenani on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia terverakenteisia, toimintakykyisiä, terveitä sekä rodunomaisella kauneudella varustettuja hyväluontoisia koiria.

Pentueet suunnitellaan huolella, sillä ajatuksella, että jokaisesta pentueesta jäisi itselle jatkoa, joko kotiin tai sijoitukseen.
Pennut kasvavat perheen keskellä, tottuen normaaliin perheen arkeen ja siihen kuuluviin ääniin ja tapahtumiin.
Jalostukseen käyttämäni koirat ovat aina terveystutkittuja!

Pennusta kiinnostuneille:

Ensisijaisesti toivon pennuille harrastavaa ja rodusta kiinnostunutta kotia.

Pidän erittäin tärkeänä, että olet kiinostunut tutkituttamaan koirasi silmät, lonkat, kyynärät, polvet ja selän. Sopiva ajankohta on vuoden-kahden iässä.

Tärkeintä kuitenkin ennen kaikkea on rakastava loppuelämän koti pennulle, jossa koira saa kasvaa ja elää kanssasi hienon elämän. Antaen paljon iloa, hyvää mieltä, seuraa, ollen lenkkikaverisi ja saaden paljon rakkautta, hoivaa sekä sopivasti kuria.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkistamina, silmäpeilattuina, sirutettuina ja useampaan kertaan madotettuina pentupaketti ja -kansio mukanaan.

Haluan kuulla teistä pennun muuttaessa luoksesi ja toivon yhteydenpitoa jatkossakin.

Olen aina käytettävissäsi ja apunasi asiassa kuin asiassa ja jos syystä tai toisesta kasvattini joutuu luotasi pois muuttamaan, haluan kuulla siitä aina ensimmäisenä.