UUTISET

Namu on astutettu komealla Williamilla ja lisätietoja löydät kohdasta pentulaatikko. Pennun tuoksua odotettavissa viikolla 39.

Keskiviikkona 28.2.2018 perheeseemme muutti pieni, mutta pippurinen Nöpö (Flaming Snow's Empress Of Endless Love). Nöpö on ottanut hienosti jo paikkansa laumassa ja pienen koiran perustaitoja on ruvettu opettelemaan. Nekku ja Namu ovat ottaneet pikkuneidin vastaan esimerkillisesti

2.10.2017 Namu kävi läpivalaisussa ja lääkäri heti sanoi neidin olevan täyden kympin koira, jonka vielä tänään Kennelliittokin vahvisti. Namun sivulle siis lisätty tiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0.

Namu kävi jälleen kehässä Tampereen Kaupissa. Tällä kertaa tuomarina toimi Carl-Gunnar Stafberg. Namu sai jälleen laatuarvosanan erittäin hyvä, kentän vetisyydestä huolimatta. Nyt kuitenkin Namu saa hieman vielä kasvaa ennen seuraavia näyttelyitä.

Namu kävi pyörähtämässä ensimmäisessä virallisessa kehässä saaden laatuarvosanan erittäin hyvä ja ollen kilpailuluokan neljäs. Tuomarina toimi Karin Hedberg Ruotsista.